dinsdag 19 maart 2013

DD

Via Margot kwam ik op de site vanDutch Dares, ik was hier nog nooit geweest dus vond het wel leuk om even een kijkje te nemen.
En dat beloofde wat...... Een puzzel, bloghop en een schetsuitdaging verder was ik klaar om aan de slag te gaan!

Als eerste vroegen ze een foto van je knutsel plek... Ojee dat was een grote bende is natuurlijk altijd netjes aan kant.... Dus ja ruim een uur verder had ik precies een hoekje opgeruimd en alleen dat hoekje krijgen jullie te zien....


Dan een gave schetsuitdaging 

Mijn uitwerking

En als laatste een puzzeltocht voor letters...... Deze mail ik zo
Dus voor diegene die het ook leuk vinden.. Hop hop hop naar Dutch Dares
6 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk! Leuk knutselkamertje heb je, en wat netjes opgeruimd ;-)) mooi kaartje heb je gemaakt, lekker frisse kleurtjes, ik ga zo eens kijken bij Dutch Cares, maar eerst moest ik hier ff op reageren! Fijne avond, gr Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een gaaf behangetje zie ik daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lekker opgeruimd plekje zeg. En wat een leuke kaart. Als je je kaart op mijn blog (in het bericht over de 100e dare) zet, maak je daar met je kaartuitwerking kans op een prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, een uur opruimen!! Maar je hebt een lekkere werkplek, zeg! Al mag ik zelf niet klagen, mijn indeling lijkt wat op de jouwe. En je kaart voor DD is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellig en opgeruimd;) scraphoekje! Erg mooie kaart heb je gemaakt voor het dd feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellig kamer zeg, en netjes :D. Leuk dat je meegedaan hebt met ons feestje, leuke uitwerking van de kaart ook !

  BeantwoordenVerwijderen